Els amants de les Harley Davidson tenen una cita del 12 al 14 de juny

El Club Harley Davidson de Catalunya torna a celebrar a Calafell la seva festa anual

Per . Actualitzat el

El Club Harley Davidson de Catalunya torna a celebrar una altra vegada la seva festa anual Calafell. Després de vuit anys de celebració itinerant per diferents municipis, enguany torna a Calafell del 12 al 14 de juny, i a més amb un caràcter especial, ja que coincideix amb el 25 aniversari del club de Catalunya.

L’organització preveu que assisteixin a aquesta trobada uns 500 motoristes. El preu de l’entrada és de 12 euros per al públic general i, gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Calafell i el Club Harley Davidson, els calafellencs tenen un preu reduït de 3 euros.

El programa d’activitats inclou, d’una banda, els tradicionals concerts de rock a la nit, que tindran lloc a La Cantera Biker-Bar. Divendres actuen els The Golden Coast Band, i dissabte tindrà lloc l’Elvis Night, amb grups com Al’Sánchez i Augie Burr&The ETB Band.

I durant el dia, els participants aprofitaran per fer diverses activitats, entre les quals hi ha dues rutes per conèixer Calafell: una dedicada a visitar la Ciutadella Ibèrica, el Castell de la Santa Creu i el Museu Casa Barral; i l’altra, que inclou diversos racons i llocs d’interès del municipi. A més, també està previst anar a visitar la nova botiga Harley Davidson de Tarragona.

Així mateix, dissabte a la tarda tots els inscrits podran participar en un joc-concurs que tindrà lloc al Passeig Marítim de Calafell, en què els guanyadors obtindran valuosos premis, gentilesa de la joieria The House of biker i de l’Ajuntament de Calafell.

Diumenge al matí, també es farà un dinar obert a tothom, també als que no estiguin inscrits, a la Cantera Biker-Bar. Després del concert hi haurà un concert a càrrec de The Side Burn Society i un espectacle burlesque amb Tammy Von Sweet, que posarà punt final a la trobada.