El segon TAST Social comença amb la mostra d’entitats a la Rambla Nova de la ciutat

La primera setmana de juny la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza diverses activitats per donar a conèixer la tasca de les entitats

Per . Actualitzat el

Del 2 al 6 de juny, el voluntariat entrarà en escena a Tarragona. Serà en el marc de la segona edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social), impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i que té la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Després de l’èxit del TAST Social de l’any passat, les entitats organitzadores han volgut ampliar la trobada amb tot un programa d’esdeveniments que recull des d’una fira fins a punts informatius sobre voluntariat o taules rodones. Setze entitats de caràcter social del Tarragonès s’han implicat amb aquesta trobada que té per objectiu: donar protagonisme a la tasca que realitzen els voluntaris.

L’acte principal d’aquesta edició ha tingut lloc el dimarts 2 de juny quan les entitats es trobaran a la Rambla Nova (tram Balcó del Mediterrani) amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca, però, sobretot, de fer reflexionar els ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de voluntaris. Una programació que també inclourà el lliurament de premis del 6è Concurs de Relats Curts del Voluntariat, per part de la FCVS.

Es tracta d’un projecte que lidera la Federació Catalana de Voluntariat Social amb el suport de les entitats participants: Associació La Muralla, Fundació Onada, Fundació Santa Teresa, Fundació La Tutela, Asssociació La Muntanyeta, Asssociació Afat, Federació Mestral Cocemfe i Càritas Tarragona, entre altres.

La programació prevista

Dimecres 3 de juny
(de 10 h a 20 h)
Punt informatiu i concurs de selfies al vestíbul de l’Oficina Jove del Tarragonès (Plaça Imperial, 1)

Dijous 4 de juny
· De 10 h a 13 h
Punt informatiu i concurs de selfies al vestíbul de l’Oficina Jove del Tarragonès (Plaça Imperial, 1)
· 18:30 h
Taula rodona «Voluntariat i transformació social» (sala de juntes del Campus Catalunya de la URV).
Serà la clausura del postgrau universitari «Cooperació, desenvolupament i solidaritat» organitzat per la URV Solidària.

Divendres 5 i dissabte 6 de juny (de 10 h a 20 h)
Punt informatiu i concurs de selfies al Corte Inglés.