Arriba la 4a edició del triatló SERTRI

La cursa, en les seves diferents modalitats, tindrà lloc diumenge 7 de juny

Per . Actualitzat el

Altafulla es torna a reafirmar en el seu paper protagonista en l’esport del triatló. Com a seu dels Jocs del Mediterrani 2017, el municipi acollirà aquest diumenge la cinquena edició de les proves de Triatló organitzades conjuntament per la cadena SER, que dóna nom a la prova, i per la Federació Catalana de Triatló i l’Ajuntament d’Altafulla.

En total la prova té onze seus: Madrid, Saragossa, Tenerife, Cartagena, Alacant, Màlaga, Badalona, Vigo, Gandia, Còrdova i Altafulla, La vila altafullenca es referma així com a referent del Triatló en l’àmbit estatal.

Les diferents proves es basen en tres de consecutives en cada categoria: natació, ciclisme i cursa a peu. El control dels materials s’iniciarà a les set del matí.

Els diferents horaris i les distàncies són: Sprint: 8,30 h – 750 m nedant + 20 km ciclisme + 5 km cursa a peu.
Super Sprint Relleus: 10,30 h – 300 m nedant + 8 km ciclisme + 2,5 km cursa a peu.
Super Sprint: 10,35 h – 300 m nedant + 8 km ciclisme + 2,5 km cursa a peu.
Paralímpics: 10,35 h 300 m nedant + 8 km ciclisme + 2,5 km cursa a peu.
Triatló de la dona: 10,40 h – 300 m nedant + 8 km ciclisme + 2,5 km cursa a peu.
Flash menors: 11,45 h – 150 m nedant + 4 km ciclisme + 1 km cursa a peu.

El tram de ciclisme de la prova Sprint amb el recorregut d’anada i tornada serà per l’antiga N-340, d’Altafulla a Tarragona. L’afectació del trànsit en aquest tram serà de 8,15 h a 10,15 h. Les altres proves es desenvolupen pel nucli urbà d’Altafulla. Es considera què és un molt bon triatló per als ja iniciats. Val a dir que per a iniciar-se en aquest esport són molt recomanables la Supersprint i la Flash. Les inscripcions es tancaran dijous 4 de juny a les 14 hores i poden realitzar-se mitjançant les pàgines web altafulla.cat i sertri.com. El lliurament de premis està previst cap a quarts d’una del migdia.

La seguretat dels participants és prioritària, per això es recomana que es deixin orientar per la Policia Local, Protecció Civil i voluntaris, que treballen perquè la imatge d’Altafulla de cara als visitants, les federacions espanyola i catalana i el Comitè Organitzador dels Jocs del Mediterrani sigui immillorable. Totes les sortides, així com el box per a la transició dels diferents segments, tindran lloc a la plaça Consolat de Mar.