47 nous residents a l’hospital Joan XXIII i a l’Atenció Primària

Per . Actualitzat el

L’ICS va incorporar el passat 21 de maig 47 nous residents -25 MIR de diferents especialitats hospitalàries, 19 de medicina familiar i comunitària i 3 llevadores. La Dra. Cruzma Fuentes, coordinadora de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària, i el Dr. Daniel Ferrer-Vidal, director d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona, van rebre els 19 residents que completaran la seva formació a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, al Pius Hospital de Valls i a l’Hospital de Santa Tecla, passant després per diferents Equips d’Atenció Primària a Reus, Torreforta, Salou i Valls. Posteriorment es va donar la benvinguda als 40 residents de l’hospital Joan XXIII, que té una llarga trajectòria docent que data de 1973, on s’integrà el Programa de Formació Mèdica Especialitzada del Ministeri de Sanitat i Consum.