Un juny ple de contes a les biblioteques

Per . Actualitzat el

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries als nens i a les nenes, amb espectacles de formats ben diferents. Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana podem donar continuïtat al cicle que vam encetar la tardor del 2013, amb el nou cicle “Primavera de Contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”, amb la participació dels municipis de la Riera de Gaià, Perafort, Roda de Berà, Creixell, la Nou de Gaià, Vilallonga del Camp, Salomó, el Catllar, la Canonja, Constantí, el Morell, Torredembarra i Altafulla.

Les biblioteques i punts de lectura de la comarca estan fent un esforç important per tal que la població tingui accés al coneixement sigui de la manera que sigui i amb una atenció especial als infants que són els més fràgils de la societat. Apropen el coneixement a través dels llibres, però també amb xerrades, exposicions i, com en aquest cas, amb els contes.

Les properes sessions les farà:

L’Agus Farré, dimecres 3 de juny, 17h, Biblioteca de la Canonja i dimecres 10 de juny, 18h, Biblioteca de Constanti.

La Karme González, dijous 11 de juny, 17.30h, Biblioteca del Morell.

L’Imma Pujol, dimecres 17 de juny, 18h, Biblioplatja de Torredembarra.

La Rat Cebriàn, dijous 18 de juny, 18h, Biblioteca d’Altafulla.

Aquest cicle l’hem programat amb cinc contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries, tant a grans com a petits. En aquest cas, els contes van dirigits a nens i nenes. La Muntsa, la Karme, la Rat, l’Imma i l’Agustí, també tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i la gestió cultural, per tant, saben molt bé què es fa a les biblioteques i els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots cinc, des de la seva perspectiva i des de la seva manera personal d’explicar contes, ens aproparan històries i emocions al voltant de la música “SOL, MI, DO… COM MÉS CONTES MILLOR!”. La Muntsa “Cantem, contant!”, la Karme “La música de la teva vida”, la Rat “Mi, fa, la, històries per cantar”, l’Imma “Això era i no era…” i l’Agustí “Contes de violins”.