La Selecció espanyola sub-20 es concentra a Tarragona

El combinat nacional oferirà un entrenament obert a la ciutadania aquest dijous a les 19h al Pavelló del Serrallo

Per . Actualitzat el

La Selecció espanyola sub-20 de bàsquet farà una estada a Tarragona aquesta mateixa setmana, concretament els dies 3, 4 i 5 de juny. L’equip està entrenat per Paco Redondo, actual campió de l’Eurolliga Júnior i campió d’Espanya de clubs. El combinat realitzarà un entrenament obert al públic aquest dijous 4 de juny a les 19 hores al Pavelló del Serrallo. Un cop acabi l’entrenament, està previst que el seleccionador Paco Redondo ofereixi una xerrada emmarcada dins les sessions dels Seminaris2017, impulsats des dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

La selecció sub20 compta amb jugadors de primer nivell que disputen actualment la lliga ACB com Agustí Sans i Alberto Abalde (Fiatc Joventut), Hernangómez (Estudiantes) o Marc Garcia (FCB- Bàsquet Manresa).