Comprar a l’Arboç tindrà premi durant el mes de juny

Per . Actualitzat el

Del 1 al 30 de juny comprar a l’Arboç tindrà premi. L’Arboç participarà, com a municipi adherit, a la 5ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 30 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, simultàniament, es realitzarà una campanya comercial paral·lela, del 8 al 30 de juny, als comerços de la resta del municipi.
Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol dels més de 60 establiments de venda al detall tant del nucli antic de l’Arboç com de la resta de la vila obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional.

En el sorteig dels guanyadors, que tindrà lloc el proper 3 de juliol als estudis de Ràdio Arboç, s’atorgaran premis consistents en lots de productes típics i visites turístiques aportats per cada municipi participant, pel que fa a la campanya comercial de Barris Antics, i estàncies de cap de setmana, pel que fa a la campanya comercial per als comerços de la resta de la vila.

Aquesta campanya és cofinançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través de la Llei de Barris, i per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.