Orgull de Tarragona. El Nàstic torna a Segona A

La ciutat celebra multitudinàriament l’ascens dels granes, que aquest diumenge s’han imposat 3-1 a l’Osca en un Nou Estadi ple fins a la bandera

Per . Actualitzat el

El Nàstic ja és equip de Segona A. Els de Vicente Moreno han culminat una temporada excepcional amb una clara victòris davant l’Osca (3-1) en el partit decisiu i han assolit l’ascens a la categoria de plata del futbol estatal per la via ràpida. Els gols de Lago Jr., Rocha i Marcos han servit perquè tota una ciutat s’oblidi de la mala experiència de la temporada passada, en què el club es va quedar a les portes de l’ascens en caure en un polèmic partit a Llagostera.  Més enllà de l’èxit esportiu, l’ascens a Segona A suposa la salvació dels problemes econòmics de la Societat Anònima Esportiva gràcies als futurs ingressos per drets televisius.

Un cop finalitzat el partit, el Nou Estadi, ple fins a la bandera, s’ha transformat en un lloc de celebració i joia per a tots els tarragonins presents, alguns dels quals han ocupat durant força estona la gespa a la zona més pròxima a la llotja. Josep Maria Andreu, president del club grana, mostrava la seva cara de satisfacció en haver culminat un nou ascens de l’equip grana (ja havia viscut un altre ascens a Segona A i un altre a Primera Divisió en mandats anteriors).

El moment àlgid de la bogeria grana ha tingut lloc aquest vespre a la plaça de la Font, on milers de tarragonins i tarragonines s’han aplegat per rebre el primer equip del Nàstic, que ha saludat i celebrat l’èxit amb l’afició des del balcó de l’Ajuntament. El Nàstic retorna a la categoria que li pertoca, amb la tranquil·litat que suposa per a un club que feia tres anys que vivia fora del futbol professional a la Segona B. Queda un estiu de molta feina als despatxs del Nàstic per configurar un projecte adient per a la nova situació de l’equip grana la temporada vinent.

Josep Maria Andreu , president del Nàstic, celebtant l’ascens amb el tècnic Vicente Moreno. / TV3