‘Una història de Tarragona en imatges’ de Chinchilla

Per . Actualitzat el

El dijous 21 de maig es va presentar el llibre Una història de Tarragona en imatges. Un segle en un clic. La saga Chinchilla, un dels llibres més venuts el passat Sant Jordi, a càrrec d’Agustí Pujol Niubó, president de la Cambra de Propietat Urbana de Tarragona. Ramon Segú Chinchilla, tercera generació de fotògrafs d’aquesta reconeguda família tarragonina, va oferir un resum de la seva trajectòria familiar i professional, així com nombroses anècdotes que l’han succeït al llarg de la seva vida. La publicació fa un recull de la història de la ciutat de Tarragona a partir de les imatges d’aquesta família de fotògrafs i un repàs a l’evolució de la ciutat. L’acte es va cloure amb un interessant col·loqui entre públic assistent.