Setze grups actuaran a l’escenari Km0 del FiM 2015

L’objectiu dels organitzadors es permetre als grups locals participar per primer cop en aquest important esdeveniment musical

Per . Actualitzat el

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca 2015) que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny donarà enguany per primer cop l’oportunitat als grups locals gràcies a un acord tancat entre la recentment creada Associació de Músics de Vila-seca (AMV) i la direcció artística de la FiM, l’empresa Crearum Produccions Creatives. Al mateix temps, també s’ha programat tot un seguit de showcases, concerts de durada molt breu, que serviran per presentar una dotzena de joves formacions de tot el país al públic professional en un escenari exclusiu situat a l’Oficina.

Al llarg dels dos dies de la FiM actuaran a Vila-seca els grups locals Playa Angel (Punk-rock), Sistah Usha ft La Risspect (reggae), Ke Pank Ke Punk (punk), Tercer Traste (rock i blues), Rock in Manhattan (versions rock) i Eyeballs (hard rock). Concretament aquestes cinc formacions actuaran a l’escenari l’Oficina, situat a tocar de la Plaça de l’Església. Pep Vergé, director artístic de la FiM, considera ‘molt important l’acord tancat amb l’Associació de Músics de Vila-seca que permet que els grups locals també tinguin l’oportunitat de presentar-se aprofitant la FiM entre el públic que hi acudeix regularment i també entre els professionals’,

D’altra banda, la FiM oferirà enguany també com a novetat un escenari situat també a l’Oficina on s’oferiran una onzena de showcases, petits concerts d’un quart d’hora com a molt, en el qual onze formacions procedents d’arreu de Catalunya presentaran la seva proposta artística al públic professional. Els grups que tocaran als showcases que tindran lloc a mitja tarda del divendres i dissabte seran Liannallull (Folk/indie/garatge/psicodèlia/antifolk) Mad’zelle (Pop/antifolk) The Missing Leech (Antifolk/indie/acústic/pop) Painted With Plums (Antifolk/pop/indie) El sistemÄ suec (Indie/acústic/antifolk) Lulamae Blue (Pop/jazz) B sus (Blues/rock) Sense Rumb (Ska/reggae), The Krav Maga (Rock psicodèlic), Rereguarda (Ska-punk-reggae) i Cultrum (Reggae fusió).

Els grups confirmats fins ara

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca 2015) ja ha confirmat en els darrers dies alguns dels artistes que hi participaran. Fins ara es coneix que actuaran els grups Xeic!, Caïm Riba, Gemma Humet, Anthus, Pepet i Marieta, Enric Verdaguer, Lenacay, Trau, Fito Luri, Ses Bubotes, Eclectic Colour Orchestra i Ivory. La major part d’aquests artistes presentaran en directe les composicions dels seus nou discos o al mateix temps estrenaran espectacles o nous formats, per tal de promocionar-se entre programadors i públic en general a Vila-seca.

En els propers dies es farà pública la resta de programació de l’edició 2015 de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca que enguany estarà integrada per mig centenar de propostes musicals i també els escenaris i horaris definitius.

Una fira amb història

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca) se celebrarà enguany el divendres i dissabte 5 i 6 de juny en diferents carrers, places i espais d’aquesta localitat del Tarragonès sota la direcció artística de Pep Vergé, de Crearum Produccions Creatives.

La Fira de la Música al Carrer de Vila-seca és un aparador de propostes i grups emergents procedents de tot l’àmbit dels Països Catalans que té com a objectiu presentar-les al públic i als programadors professionals. En aquesta edició, els organitzadors de la Fira han previst una programació sensiblement diferent a les darreres edicions on carrers i places guanyin protagonisme, amb una nova proposta horària amb activitats durant tot el dia amb l’objectiu final d’acostar la música a la diversa tipologia del públic existent.