Reconeixement a Calafell per la gestió de les seves platges

Per . Actualitzat el

El passat 19 de maig, l’Ajuntament de Calafell va rebre el reconeixment de bronze de la Comussió Europea d’Ecogestió i Ecoauditoria. En el certificat commemoratiu es destaca el municipi com una de les organitzacions del registre europeu d’ecogestió i ecoauditoria (EMAS) amb 5 anys d’antiguitat. L’acte es va dur a terme a l’Hotel Alimara de Barcelona i va ser presidit pel Sr. Hugo-Maria Schally, Head of Eco-Innovation and Circular Economy, de la Comissió Europea i la Sra. Assumpta Farran, Directora general de Qualitat ambiental del Departament de Territori i sostenibilitat. L’atorgament d’aquest reconeixment ha satisfet molt a Joan Olivella, alcalde de Calafell, i al regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell, José Antonio Jiménez.