La companyia aèria JET2 incrementa vols i rutes entre l’aeroport de Reus i el Regne Unit

L’operador turístic britànic augmenta les seves freqüències amb vols addicionals des d’Edimburg i East Midlands

Per . Actualitzat el

Després de l’èxit de l’estiu passat, Jet2.com, l’aerolínia que dóna el servei a Reus des de totes les seves bases del Regne Unit (Belfast, Edimburg, East Midlands, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester i Newcastle), ha augmentat les seves freqüències amb vols addicionals des d’Edimburg i East Midlands, on Jet2.com i Jet2holidays són l’operador exclusiu de vols a Reus. Per la seva banda l’operador Coral Travel va confirmar l’operació de dos vols setmanals entre Moscou i Reus.

Jet2holidays, el tercer operador turístic de la Gran Bretanya, s’ha compromès a incrementar el seu producte en els complexos turístics de la Costa Daurada. El seu programa per a l’estiu 2016 acaba de ser llançat amb un important creixement a Reus –un augment del 32% en comparació amb l’estiu de 2015. A partir de l’estiu que ve, Jet2.com afegirà un vol setmanal addicional des de les seves dues bases de Glasgow i Newcastle, amb què sumarà un total de 17 vols setmanals entre el Regne Unit i Reus el 2016. Steve Heapy, director executiu de Jet2.com i Jet2holidays ha dit: «Estem molt contents de portar a la Costa Daurada més tarifes atractives, paquets vacacionals de confiança i el servei amable que oferim als nostres clients. Aprofitant l’inici de la temporada 2015 a Reus, hem llançant el nostre programa d’estiu 2016, on oferim 17 vols a la setmana, donant més opcions als nostres clients. Com a tercer operador turístic del Regne Unit, aquest estiu tindrem un gran creixement. I de cara a 2016, esperem créixer el nostre producte en aquesta regió tant important per nosaltres».