El Consell Comarcal del Tarragonès i Creu Roja signen un acord per la distribució d’aliments

Per . Actualitzat el

El president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, i el president de Creu Roja Tarragona, Ramon Grau, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per tal de distribuir de manera ordenada aliments excedents de la UE entre la població més vulnerable del Tarragonès. El conveni també inclou la distribució d’uns kits de diferents productes de primera necessitat adreçats a la infància.

Segons aquest acord, la Creu Roja es ratifica en la distribució dels productes entre les famílies més vulnerables, basant-se en les propostes dels professionals de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès i ambdues entitats estan coordinades  adequadament per desenvolupar el projecte d’una manera més efectiva.