Directes cap a l’ascens

El Nàstic es podria convertir en equip de Segona Divisió A si guanya a la SD Huesca aquest diumenge a partir de les 12 del migdia al Nou Estadi

Per . Actualitzat el

El Nàstic no va passar de l’empat al camp de l’Osca en el primer matx del ‘play off’ d’ascens a Segona Divisió A, fet que l’obliga a guanyar el partit de tornada al seu camp si vol recuperar el lloc a la categoria de plata del futbol espanyol. El diumenge dia 31, el conjunt grana té l’oportunitat de donar a la seva afició el regal de l’ascens en un Nou Estadi que serà decisiu per assolir l’objectiu principal de la temporada.

Després d’una campanya per emmarcar, i més a prop que mai del retorn a la categoria natural dels grana en els darrers anys, el conjunt tarragoní s’ho juga tot a una carta. Després d’un partit d’anada en què va poder més la por a perdre que el futbol d’atac, les especulacions s’han de quedar fora del terreny de joc, el gol ha de ser l’objectiu prioritari i la victòria, l’únic resultat vàlid.
Tan sols un empat a zero continuaria donant esperances al conjunt de Vicente Moreno, ja que els permetria anar a la pròrroga i els penals, mentre que una derrota o un empat amb gols els obligaria a disputar dues rondes més per assolir l’ascens.

Aquesta setmana ja s’ha donat a conèixer l’àrbitre de l’enfrontament, es tracta del basc Aitor Gorsotegui Hernández que aquesta temporada ha dirigit el Gimnàstic en una ocasió, concretament en el duel entre els granes i l’Eldenc, que va acabar amb victòria local per 2-0.

Amb aquest panorama tot fa pensar que aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, el Nou Estadi s’omplirà a vessar per veure aquest segon enfrontament del play-off entre el Nàstic i l’Osca. Dimarts era el darrer dia perquè els socis recollissin les entrades a les oficines del club; ara és el torn per als no abonats, que poden adquirir les entrades alliberades (al tancament d’aquesta edició encara no es disposava de dades sobre entrades disponibles) al preu de 8€ a la zona de gol, 10€ a Preferent Inferior i a 20€ a la zona de Tribuna. Les oficines del club romanen obertes fins divendres de manera ininterrompuda de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Si s’aconsegueix la victòria, de ben segur que els tarragonins faran un dels millors vermuts dels darrers anys i sortiran a celebrar-ho al seu lloc habitual, la plaça de la Font. Tot i que no hi ha programada cap acte especial, deixant de banda la tradicional celebració espontània a peu de gespa, tant l’Ajuntament com el club ja s’han posat en contacte per gestionar el dispositiu de seguretat en cas que fos necessari.

Si el Nàstic guanya,  les previsions són les següents:

A les 18 h Musica d’ambient  a la plaça de la Font.

A les 19 h  els jugadors sortiran del Nàstic amb dos autobusos  fins arribar al Portalet.

A les 19.30  h aproximadament, els busos arribaran al Portalet, els jugadors baixaran dels busos  i entraran a peu a la plaça de la Font per un passadís que s’haurà habilitat amb tanques fins a la porta del Palau Municipal.

L’alcalde els rebrà a la porta, entraran a l’Ajuntament i sortiran al balcó per fer els parlaments.