PortAventura i Comissions Obreres signen el conveni laboral per als pròxims cinc anys

L’acord preveu, entre altres, la conversió de 150 contractes eventuals a fixos discontinus

Per . Actualitzat el

El sindicat Comissions Obreres i la direcció de la companyia han arribat a un acord per al nou conveni col·lectiu que regularà el marc laboral dels empleats de PortAventura per al període 2015 a 2019.

La direcció de la companyia ha destacat la transcendència de l’acord assolit, ja que “suma l’esforç de tots i genera l’estabilitat necessària per continuar desenvolupant PortAventura Resort durant els propers anys, amb projectes com Cirque du Soleil i FerrariLand”.

La direcció de Comissions Obreres ha destacat “que aquest acord inclou increments salarials que asseguren el poder adquisitiu dels treballadors, així com pagues suplementàries de productivitat. Igualment, el conveni incorpora millores socials, entre les quals cal destacar la conversió de 150 contractes eventuals a fixos discontinus abans de l’obertura de FerrariLand i potencia les mesures de conciliació de la vida laboral i personal “.