L’ajuntament, reconegut per la Comissió Europea d’Ecogestió i Ecoauditoria

Ha rebut el reconeixement de bronze per la gestió de les platges que realitza des de fa més de cinc anys

Per . Actualitzat el

El passat dimarts, 19 de maig, la Comissió Europea d’Ecogestió i Ecoauditoria va lliurar a l’Ajuntament de Calafell el reconeixement de bronze amb el qual ha volgut destacar el municipi de Calafell com una de les organitzacions del registre europeu d’ecogestió i ecoauditoria (EMAS), amb una antiguitat de 5 anys.

L’acte va tenir lloc a l’Hotel Alimara de Barcelona i va estar presidit pel Sr. Hugo-Maria Schally, Head of Eco-Innovation and Circular Economy, de la Comissió Europea i la Sra. Assumpta Farran, Directora general de Qualitat ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell, José Antonio Jiménez, s’han mostrat molt satisfets per l’atorgament d’aquest reconeixement.

L’Ajuntament de Calafell té implantat el Sistema de Gestió Mediambiental EMAS (Eco-Management and Audit Scheme, o Reglament Comunitari d’Ecogestió i Ecoauditoria) pel Servei de Gestió de Platges des de fa més de cinc anys. L’EMAS és una normativa voluntària de la Unió Europea que reconeix aquelles organitzacions que han implantat un SGMA (Sistema de Gestió Mediambiental) i han adquirit un compromís de millora contínua