L’Ajuntament ja té dret d’usdefruit del pavelló del CE Vendrell

El consistori destinarà la subvenció que rep com a seu dels Jocs mediterranis a la reforma i ampliació de la infraestructura esportiva

Per . Actualitzat el

El Ple de l’Ajuntament del Vendrell ha aprovat la proposta del contracte d’usdefruit entre l’Ajuntament del Vendrell i el Club d’Esports Vendrell sobre la part de l’edifici destinat a pavelló i la pista exterior, garantint els accessos corresponents, per un termini de 45 anys.

Amb l’aprovació d’aquest contracte, l’Ajuntament del Vendrell es compromet a destinar la subvenció nominativa que rebi de la Diputació de Tarragona com a seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 al finançament de les obres de reforma i ampliació del pavelló esportiu del Club d’Esports Vendrell, sobre el qual recau el dret d’usdefruit, per un import previst d’1.291.735,50 euros.