Els alcaldes afectats per la N-340 tornen a reclamar una reunió urgent amb Foment

Volen fer-la abans de l’estiu per evitar els problemes de mobilitat que ja s’han produït en anys anteriors

Per . Actualitzat el

Els alcaldes del Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, l’Arboç, Bellvei, Calafell i Cunit han valorat la resposta de la ministra de Foment, Ana Pastor, a la petició que li van adreçar per reunir-se amb ella  amb l’objectiu d’analitzar les actuacions que cal fer a la carretera N-340 i han constatat que no resol les peticions que efectuaven  pel que fa a l’alliberament dels peatges ni fixa cap data per realitzar la reunió que reclamàven.

També destaquen que el projecte proposat fins a la Torre de Móra no és cap solució a la problemàtica que se li va plantejar i que si no es prenen decisions ràpidament, tal com va passar durant la passada Setmana Santa i el pont de l’1 de maig , es corre el perill que el pròxim estiu es tornaran a reproduir les dificultats ja constatades en anys anteriors

Per tot això els alcaldes han reiterat la petició de reunió de la ministra amb caràcter de molta urgència, per analitzar les actuacions que s’haurien de dur a terme de manera immediata de cara a la temporada d’estiu.