El Xamfrà del Fòrum revalida la Forquilla d’or del Tarragona dTapes

Per . Actualitzat el

 

Nacho Pous, responsable del restaurant Xamfrà del Fòrum, sembla haver trobat la fórmula màgica per seduir el paladar del públic del Tarragona dTapes, que edició rere edició no només omple el seu local, sinó que el tria com el millor establiment per les seves creacions gastronòmiques en format de tapa. Si l’any passat ja va guanyar el Tarragona dTapes i el Tarragona dPintxos, en aquesta edició ha repetit en obtenir la Forquilla d’Or, al guanyador absolut del VII Tarragona dTapes.

En aquesta ocasió Xamfrà del Fòrum ha servit 19.000 tapes, però no ha estat només el nombre el que l’ha fet guanyador, sinó l’exquisidesa, qualitat i treball que ha concentrat en el seu Magret XdF. Els guardons s’han lliurat a la seu de la Cambra de Tarragona, organitzadora del Tarragona dTapes, que en la setena edició ha comptat amb el patrocini de cerveses Moritz i cellers i vins Covides, a través de la seva marca Molí de Foc.

Pel que fa a les Forquilles de Plata, a les millors creacions de les tres zones de tapes de la ciutat, la de la Part Alta ha estat per un altre clàssic de la feina ben feta i la decidida implicació en el concurs i ruta de tapes referència a Catalunya, restaurant Barhaus amb la seva Pometa Barhaus. La Forquilla de Plata del Serrallo ha estat per Cal Joan i el seu Meteorit de Sípia, una tapa molt ben rebuda i valorada pel públic i que ha agradat tant que ha estat la clara vencedora de totes les que s’han ofert al Barri Mariner. I a la part del Centre de la ciutat el guanyador ha estat l’establiment La Imperial amb el seu sorprenent Timbal de Pop.

Enguany, a més d’aquests premis i reconeixements se n’han lliurat dos més: A la millor TapaNuit, que se l’ha emportat el Highland i el seu sofisticat Springvodka by Highland. L’altre premi de nova creació, el Premi Moritz a la tapa que millor ha maridat amb cervesa ha estat per Txar3verd i el seu Bocata Chipirón, una delícia que es veu realçada amb la cervesa Moritz.

Val a dir que un any més el públic ha votat als guanyadors del Tarragona dTapes via l’APP oficial.