Tarragona recupera la Nit de Sant Joan

Els actes més destacats seran la sortida de totes les bèsties de foc de la ciutat, la revetlla al tram final de la Rambla Nova i la diada castellera

Per . Actualitzat el

Aquest any, Tarragona recuperarà la programació al voltant de la Festa de Sant Joan i dels tradicionals actes al voltant del foc, que segons la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria, passa ser «el nucli vertebrador de la nit de Sant Joan»,  així com la diada castellera.

Totes les bèsties de foc de la ciutat, juntament amb el ball de diables, la colla de diables Voramar i els acompanyants convidats enguany: els Diables del Morell i la Colla de Diables de les Borges del Camp, sortiran a partir de les 23 hores des de la plaça de les Cols i seguiran per Major fins arribar a la Rambla Nova, davant del Teatre Tarragona on faran la carretillada final, que donarà pas a la revetlla.

Destaca també la recuperació de la revetlla que, amb aquest canvi dels elements de foc, també es farà al tram final de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani, amb l’actuació de la Ghetto Orquestra.

A la celebració d’enguany se sumen el desvetllament nocturn dels ninots de les foguerades la nit del dissabte 20 de juny i la ja consolidada arribada de la Flama del Canigó a la ciutat que es desenvolupa, com és tradicional, al Serrallo.

A més, aquest any els Xiquets de Tarragona se sumen a la celebració de la nit més curta de l’any, amb una proposta d’activitats infantils a la tarda i una sessió de DJ’s a la nit, a la plaça del Rei.