La Nineta i l’Ivori visiten les escoles participants en el concurs Fes la Mascota dels Jocs

Està previst que a inicis d’estiu es donin a conèixer els deu dibuixos finalistes

Per . Actualitzat el

Tarragona 2017 visitarà amb la Nineta i l’Ivori, personatges del Club dels Tarraconins, les aules dels centres educatius que han participat al concurs i lliuraran uns petits obsequis als més de 10.000 nens i nenes del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre que han dibuixat la mascota, amb l’objectiu d’agrair-los la seva participació en el concurs de dibuix “Fes la Mascota dels Jocs Mediterranis”.

Aquestes visites han començat just aquesta setmana i s’allargaran fins a mitjan mes de juny, coincidint amb la finalització del curs escolar. Està previst que a inicis d’estiu es donin a conèixer els deu dibuixos finalistes del concurs.

El concurs de dibuix va tancar el termini d’entrega de propostes d’escoles el passat dia de Sant Jordi. En total, l’organització de Tarragona 2017 ha rebut 252 dibuixos de nens i nenes de primària de 84 centres educatius, el que representa una participació aproximada en el concurs de més de 10.000 nens i nenes. Cada escola ha participat al concurs aportant tres dibuixos finalistes, seleccionats pel mateix centre entre totes les propostes dels seus alumnes dels diferents cursos de primària. 74 d’aquestes escoles són del Camp de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre. A més, de les escoles participants del Camp de Tarragona, 26 tenen professor promotor del Projecte Educatiu dels Jocs.

Tot i que el termini de lliurament per als centres escolars de la demarcació de Tarragona ha finalitzat, la categoria de l’anomenada “Escola Virtual” continuarà oberta fins inicis d’estiu.

En aquesta categoria pot participar qualsevol nen o nena d’entre 6 i 14 anys que per iniciativa pròpia o a través de la seva escola de fora la demarcació de Tarragona, vulgui dibuixar la seva mascota de Tarragona 2017.

En aquest cas només cal visitar el web www.tarragona2017.cat/fes-la-mascota o enviar un correu electrònic a educatiu2017@tarragona.cat

Visita-escoles2017_01 Visita-escoles2017_02