Finalitza el termini per inscriure’s a les festes de Sant Magí i Santa Tecla

Les entitats, associacions o col·lectius poden presentar la seva proposta a través del web de l’ajuntament o presencialment

Per . Actualitzat el

El termini d’inscripció d’activitats organitzades per entitats, associacions i col·lectius en el marc de les festes de Sant Magí i Santa Tecla 2015 finalitza el pròxim divendres 29 de maig a les 14 hores, des de la seva obertura el passat 3 de març de 2015. Les fitxes estan disponibles a la web tramits.tarragona.cat i a la recepció de l’Antiga Audiència (plaça del Pallol, 3, de Tarragona).

Un cop complimentades, es poden lliurar presencialment, a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC); per correu electrònic a festes.tgna@tarragona.cat i per Internet, a tramits.tarragona.cat.