Sopar de gala de la XXVI Setmana Cultural de l’Ateneu

Per . Actualitzat el

El passat 16 de maig va tenir lloc el sopar de la XXVI Setmana Cultural de l’Ateneu de Tarragona on es van lliurar agraïments a la Coral In Crescendo, el Niu d’Art de l’Ateneu, el Grup d’Havaneres de Barca de l’Ateneu i el coordinador del pubillatge, així com als col·laboradors comercials Produccions Musicals Molt Béééééé (l’opció musical catalana) i Tarrakon, restauració. També es van lliurar insígnies de mèrit als ateneistes més destacats l’any 2014-2015 que van ser Anna Castell, pubilla de Tarragona 2014-2015; Josep Maria Bonet, soci de l’Ateneu de Tarragona per la difusió de les nostres activitats vers l’entitat que representa, l’Empresa dels Mitjans Municipals de Comunicació (Tarragona Ràdio); David Allué, coordinador de la Coral In Crescendo, vinculada des de fa anys a l’entitat; Ester Pagès, administrativa, vocal d’exposicions i protocol d’actuacions de l’Ateneu, i Joaquim Arasa, pels seus serveis logístics a l’entitat. A tots se’ls va reconèixer la bona disposició, voluntat i col·laboració en els afers de l’Ateneu des de fa anys. També es va fer lliurament de la Medalla Anual de l’Ateneu 2015 al Sr. Antoni Fernández Navas, soci de l’Ateneu i cofundador de la Residència per a la Gent Gran Nostra Llar dels Pallaresos (Tarragonès) i president de la Fundació Catalana de Suport a la Gent Gran. La medalla li fou concedida per unanimitat per part de la Junta Directiva amb motiu dels mèrits socials, culturals, humanistes i solidaris i per la seva trajectòria de treball a favor de la Gent Gran de Tarragona i les seves comarques.