Jornada sobre subvencions a la rehabilitació d’habitatges

Per . Actualitzat el

La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona va acollir el passat dijous 14 de maig una jornada sobre «Subvencions per obres de rehabilitació en els edificis d’habitatges de Catalunya» a càrrec de Jordi Sanuy, director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Sanuy va explicar la convocatòria de les subvencions per aquest any 2015 que finançarà: les actuacions per millorar l’accessibilitat, els elements comunitaris l’eficiència energètica dels edificis d’ús residencial. La convocatòria d’aquest any incorpora com a novetat que els edificis de menys de vuit habitatges també poden accedir a les subvencions i s’han establert tres terminis de presentació de sol·licituds per facilitar l’accés als ajuts. Entre els assistents hi havien representats diferents col·lectius, presidents de comunitats de propietaris, administradors de finques, aparelladors, etc., que van estar molt participatius i van plantejar moltes qüestions relacionades amb el seu cas en particular.