El Joan XXIII col·labora amb ‘Posa’t la Gorra!’ de l’Afanoc

L’associació instal·la una taula en l’entrada principal del centre sanitari per vendre les gorres que permetran l’entrada a PortAventura el 7 de juny

Per . Actualitzat el

Per sisè any consecutiu, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona cedeix un espai en l’entrada del centre ¬ahir i els dies 22, 26 i 29 de maig, i 2 i 5 de juny, de 10 h a 14 h- per a la venda de gorres solidàries amb motiu de la festa que organitza l’Afanoc (Associació de Nens amb Càncer) el proper 7 de juny a PortAventura per sensibilitzar la societat amb la campanya Posa’t la Gorra!

La gorra, dissenyada per Custo Dalmau, té un cost de 18 euros i permet l’entrada gratuïta el 7 de juny durant tot el dia al parc temàtic. Només es pot adquirir de manera anticipada als punts de venda autoritzats, com l’Hospital Joan XXIII, i online mitjançant el lloc web de l’Afanoc: www.afanoc.org.

Amb aquesta iniciativa, l’Afanoc vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i conscienciar a les administracions i a la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

Els diners recollits amb aquesta campanya aniran destinats a augmentar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis a Barcelona, que és una llar d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

Des de l’any 2004, amb motiu de la demanda d’un grup de pares i mares de nens/es amb càncer de la Demarcació de Tarragona, hi ha una delegació a aquesta zona, per tal de respondre a les necessitats concretes del territori i, així, donar cobertura a nivell psicosocial a les famílies que ho necessitin.

  • Barbara Swanson

    I found this amazing site to make a living online…I’m now close to making $3000 a month. http://tinyurl.CoM/p74plm6