Arcs presenta el menú degustació amb Ànima de Raimat

Per . Actualitzat el

El restaurant Arcs de la Part Alta de Tarragona ofereix, des del passat divendres dia 15 de maig i fins al 15 de juny, el menú degustació amb Ànima de Raimat (al migdia) Aquest exquisit menú consisteix en un aperitiu de la casa; buquet d’amanides amb medalló de foie amb confitura de tomàquet verd i oli de poma i llima; coca de pa de sègol, verdures a la graella amb anxoves i gratinat de formatge; suprema de rèmol amb crema de gambes vermelles, pipes cruixents i blat fresc; magret d’ànec amb salsa de vi negre, prunes i regalèssia i coulant fred de xocolata amb salsa de gerds i gelat de taronja. Tot això maridat amb Ànima de Raimat blanc i negre, més aigües minerals i cafè. El preu,  50€/persona (IVA inclòs).

Arcs està considerat per la Guia Gourmand com un dels millors restaurants de Tarragona, amb una nota de 8/10. El xef tarragoní Carles Llobet es va fer càrrec el maig de 2004 d’aquest establiment, situat al nucli antic de la ciutat, a prop de la Catedral.

En una vella casa del segle XV que conserva les seves arcades, Carles ens ofereix una cuina imaginativa sense perdre de vista les arrels de la cuina tradicional i la voluntat de proporcionar sensacions al comensal. La carta canvia parcialment cada setmana, però manté els plats més significatius, que varien anualment.

El celler està ben assortit i inclou unes 150 referències innovadores del mercat. Entre les seves especialitats culinàries cal destacar les bombes de tinta i bacallà amb vieira a la graella i fons de crema de gambes vermelles de Tarragona, 17,05€; risotto de pop amb bolets de temporada i panxeta ibèrica, 15,95€; canelons cruixents de cua de bou amb reducció de vi negre del Priorat i espècies, 18,14€; tàrtar de tonyina vermella de Balfegó i salmó frescos amb vinagreta balsàmica de verdures, 17,88€; magret d’ànec amb crema de gintònic i perfum de llima fresca, 19,25€; textures de la taronja amb xocolata tèbia i pols de carquinyolis, 7,15€. Té un menú per 25,30 euros i un menú degustació per 41,80. El vi de la casa varia freqüentment amb vins de la DO Tarragona a partir de 9 euros l’ampolla. Ara durant un mes podrem gaudir d’aquest menú especial maridat amb vi de Raimat.