CiU presenta les seves propostes socials a la residència Sant Josep

Sànchez Llibre fa costat al número dos de la llista d’Abelló en la presentació davant del tercer sector de la ciutat

Per . Actualitzat el

 

El diputat d’Unió s’ha desplaçat a Tarragona aquest dimarts per assistir a la presentació que el Josep Maria Prats, número dos de la llista convergent, ha fet a les entitats del tercer sector sobre les propostes del seu partit en l’àmbit dels serveis socials. Sánchez Llibre ha donat suport a la candidatura d’Abelló i ha lamentat que la majoria absoluta del Partit Popular a Madrid hagi centralitzat el 0,7% de l’IRPF, amb la conseqüent pèrdua de liquiditat per part de les comunitats autònomes en inversions socials. També ha criticat que el Govern Rajo hagi aturat la llei de mecenatge que proposava CiU i que havia d’afavorir que la iniciativa privada invertís en el tercer sector i ha promès esmenar aquestes coses quan «el PP perdi la majoria absoluta».

El portaveu de CiU al Congrés ha recordat que el seu partit porta l’ajuda social a l’ADN i ha emplaçat a Abelló i Prats a solucionar els problemes que pateix la ciutat en aquest àmbit.

Per la seva banda, Prats ha apostat per unes polítiques socials que incideixin en la gent gran, en les famílies més desafavorides i els aturats, posant èmfasi en els de llarga durada i en els joves.

L’acte ha reunit entitats del tercer sector de la ciutat en un espai històric com és la residència Sant Josep que canviarà el seu emplaçament un cop finalitzin les obres del nou edifici emplaçat al carrer Estanislau Figueres.