Dos vols setmanals uniran els aeroports de Reus i Moscou a partir del 30 de maig

L’operador turístic Coral Travel torna a apostar per la Costa Daurada amb una oferta de 8.140 places

Per . Actualitzat el

L’operador turístic Coral Travel ha refermat la seva aposta per la Costa Daurada confirmant l’operació de 2 vols setmanals entre l’aeroport de Moscou (Domodedovo) i l’aeroport de Reus, durant la temporada d’estiu 2015. Aquesta connexió, operada per l’aerolínia Ural Airlines, s’iniciarà el 30 de maig i s’allargarà fins al 3 d’octubre. D’aquesta manera es mantenen els 2 vols setmanals de l’operació que es va iniciar l’any 2014. Coral Travel forma part del holding ODEON Tourism International.

Aquesta operació s’emmarca dins de les accions de promoció que realitza la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus. Els vols tindran lloc dimecres i dissabte, i s’operaran amb un A-321 amb capacitat per a 220 passatgers. En total, s’han programat 37 vols d’arribada amb 8.140 places ofertes. Coral Travel actua en 37 ciutats russes i és el primer operador turístic a Rússia, amb gairebé 2.500.000 de turistes anuals.