L’Aula Mòbil de la Fundación Repsol arriba a Tarragona

L’exposició estarà a la Plaça Jacint Verdaguer de Tarragona del dilluns 18 al divendres 22 de maig

Per . Actualitzat el

Fundación Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Tarragona, porta a la ciutat l’Aula Mòbil “El Mundo de la ENERGÍA ¿Sabías que…?”, que estarà ubicada a la Plaça Jacint Verdaguer de Tarragona del 18 al 22 de maig.

A l’Aula Mòbil es mostren, entre altres coses, la importància de l’energia en la nostra vida i del seu consum sostenible, les últimes novetats en recerca i innovació de la indústria energètica i els processos d’extracció, refinament i obtenció dels productes derivats del petroli. A més, compta amb tecnologies d’avantguarda com la realitat augmentada, un mur interactiu i pantalles tàctils i audiovisuals.

L’Aula Mòbil està adaptada per a les persones amb discapacitat per facilitar tant el seu accés com la seva participació en la dinàmica, i comptarà amb la intervenció d’educadors especialitzats que duran a terme activitats pedagògiques a l’interior.

Amb aquesta particular caravana, Fundació Repsol pretén contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat, i difondre les activitats que es realitzen a les refineries i plantes industrials, l’ús del petroli i els seus derivats. Amb aquest espai també es pretén fomentar entre els escolars l’interès per la ciència i el respecte al medi ambient.

«El mundo de la ENERGÍA ¿Sabías que…?» és una campanya de sensibilització educativa dirigida principalment a docents i estudiants, així com al públic general, col·lectius, associacions professionals, universitaris, etc., i entre els seus objectius hi ha familiaritzar els joves amb l’energia, difondre la seva importància en la societat actual i transmetre la necessitat d’actituds responsables tant en l’ús com en la seva explotació i producció.

L’Aula Mòbil romandrà a la Plaça Jacint Verdaguer de Tarragona del dilluns 18 al divendres 22 de maig. L’horari de visites serà de 10.00 a 14.00h al matí, que estarà dedicat fonamentalment a grups escolars, i de 16.00 a 19.00 en horari de tarda, per a públic en general.

L’Aula està preparada per dur a terme les activitats amb grups de fins a 30 persones. Les visites de grup es desenvolupen a l’interior de l’Aula Mòbil i tenen una durada d’uns 50 minuts. Per reservar grups es pot realitzar escrivint un correu electrònic a info@elmundodelaenergia.net.