‘Face to face’ al Refugi 1 del Moll de Costa

La mostra és un recull de les obres més emblemàtiques de la parella d’artistes Sabala i FMG

Per . Actualitzat el

El refugi 1 del Moll de Costa acull fins al 5 de juliol l’exposició Face to face: un cara a cara d’imaginació, emoció i humor, per part de Sabala i FMG  que ha estat comissària per Pepa Villalba. Es tracta d’una mostra de cinquanta-quatre obres de gran format, de totes les èpoques que permeten una immersió en el món personalíssim d’aquests dos artistes de trajectòria internacional.

Sabala i FMG es van conèixer l’any 1980 a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Han treballat en paral·lel, han vist evolucionar les seves obres, han definit una trajectòria marcada per les ganes d’experimentar, de jugar, de buscar un sentit a la vida quotidiana. En el cas de Sabala, posant en primer pla dones senzilles, d’una feminitat desbordant, amb ganes de viure, amb una filosofia desacomplexada i expansiva.

En el cas de FMG a través d’una recerca de formes i colors, plàstica i al mateix temps psicològica, que en els darrers anys ha desbordat la pintura i a donat pas a la música, les cançons, els poemes i, finalment, les novel·les.

Aquesta exposició constitueix un diàleg de més de trenta anys entre els dos artistes: les obres de Sabala confrontades amb les de FMG, una davant de l’altra, establint un joc de complicitats i contrastos que sedueix l’espectador i el convida a participar en la creació.

Recull de fotos de Sandra Pérez:

DSC_0525

DSC_0511

DSC_0510

DSC_0508

DSC_0507

DSC_0506

DSC_0505

DSC_0504

DSC_0501

DSC_0500