Els museus dediquen la seva nit al mar

Els centres d’art romandran oberts la nit de dissabte amb activitats especials

Per . Actualitzat el

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus moltes ciutats del país ofereixen visitar els seus museus la nit del 16 de maig un any més. I Tarragona no és una excepció. Vuit centres culturals oferiran múltiples activitats i propostes, així com el trenet, que també sortirà de nit per fer més àgil la ruta cultural nocturna, i ho faran seguint un eix conductor que enguany és «explorant la immensitat del mar».

El «Viatge a la constel·lació museu» s’ha concebut com una ruta que passa per difernets museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona buscant un vincle entre cadascun. L’itinerari es construeix a partir d’un concepte comú, el mar, on cada una de les institucions ha proposat un element que ens permet explicar aquesta idea des de diferents òptiques.

Els espais que participen en aquesta nit tan especial per als amants de l’art són el CaixaForum, l’Estació Creactiva (a l’estació d’autobusos), el Museu del Port, el Museu Bíblic, el Museu Diocesà, el Museu d’Art Modern, el Museu Nacional Arqueològic i el Museu d’Història. L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia a reserves@aurigasc.com o al 977 225 494.