El Minipop es promociona a Reus

Jordi Lanuza, cantant i guitarrista d’Inspira, oferirà una versió acústica del seu cançoner de pop d’autor

Per . Actualitzat el

Per primera vegada arriba a Reus un avançament del Minipop! El proper dissabte, 16 de maig, a partir de les 12 del migdia, Cal Massó acollirà el vermut musical de presentació de la cinquena edició del festival, que tindrà lloc al passeig de les Palmeres de Tarragona del 5 al 7 de juny.

El festival tarragoní s’ha aliat amb un parell de reusencs «il·lustres» per entrar a Reus per la porta gran. Un és Cal Massó, un local cultural de referència amb una terrasseta esplèndida. L’altre és el Vermut Miró, l’autèntic vermut de Reus, que patrocina la festa.

La presentació consistirà en un tastet del festival. L’estrella convidada és el líder de la banda barcelonina Inspira, Jordi Lanuza, que oferirà un concert acústic de somnis de corall, nits d’hivern i somriures de llautó. El compositor, cantant i guitarrista repassarà en solitari el seu cançoner pop d’autor ple de matisos i sensibilitat.

Lanuza coneix molt bé el festival perquè el 2013 hi va actuar amb Inspira per estrenar en exclusiva el seu tercer disc Amunt. El seu anterior treball, Escapistes, havia portat la banda a passar pel Primavera Sound, el PopArb i el Faraday, i des de llavors ja no han parat. Precisament ara estan tancats a l’estudi gravant l’esperadíssim quart disc.

Com a totes les presentacions hi haurà zona de jocs i un taller familiar. I es podrà comprar l’abonament anticipat pels 3 dies de festival. David Caraben, The Seihos, Núria Graham, Copa Lotus per només 8 euros. Podeu ampliar la informació del cartell del festival amb aquesta nota de premsa.