Creu Roja comença la temporada de platges

El 16 de maig s’obre el lloc de socors de l’Arrabassada i el 20 de juny es desplegarà el dispositiu a la resta de platges

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 16 de maig Creu Roja comença el servei de vigilància a la platja de l’Arrabassada. Fins a finals de setembre aquesta platja tarragonina comptarà amb un lloc de socors obert cada cap de setmana i festiu des de les 10 fins a les 19 h, a més del servei diari durant la temporada de platges. L’operatiu, que es complementa amb una moto aquàtica i una ambulància, estarà cobert per sis professionals.

Com és habitual, pels volts de Sant Joan (enguany, el dia 20 de juny) s’iniciarà la temporada de platges amb el desplegament de l’operatiu a tot el litoral de la ciutat, en coordinació amb l’Ajuntament de Tarragona. Fins aleshores, en cas de produir-se qualsevol emergència a una platja tarragonina, els ciutadans poden trucar el telèfon 112 i des d’allí s’activarà el dispositiu de socors ubicat a l’Arrabassada.