Un vendrellenc reedita una beca per assistir a un congrés d’Apple a Califòrnia

Per . Actualitzat el

El vendrellenc Joan Molinas Ramon ha tornat a ser premiat per Apple en el seu concurs WWDC Scholarship 2015 i per segon any consecutiu, podrà assistir al Congrés Mundial de Desenvolupadors que organitza Apple a San Francisco, Califòrnia, la WWDC (Apple Worldwide Developers Conference) del 8 al 12 de juny del 2015.

Joan Molinas Ramon, que ara té 21 anys, està estudiant segon any de grau superior de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (DAM) a l’Institut Ausiàs March de Barcelona, i es va tornar a presentar al concurs que Apple ofereix als estudiants desenvolupadors més creatius i amb talent de tot el món, per obtenir una beca per poder assistir a aquest gran esdeveniment a la seu d’Apple a San Francisco valorada amb 1.200€, que és el que costa l’entrada a aquest gran esdeveniment. Per aconseguir aquesta beca, els participants han hagut de presentar a Apple una aplicació on s’havia de ressaltar els projectes de desenvolupament que han treballat, la seva formació acadèmica i professional, habilitats tècniques i els seus interessos personals. De totes les aplicacions presentades, només hi ha 350 premiats i Joan n’és un d’ells. En aquest esdeveniment Apple aprofita per presentar nous productes i no tan sols això, sinó que es tracta també d’una de les conferències per a desenvolupadors més importants del món. Tota mena de xerrades informatives i sessions de prova es duen a terme durant tots els dies que dura aquest Congrés. Sens dubte, la WWDC és el millor lloc del món per aprendre a ser un millor programador per iOS i OSX  i Molinas té l’oportunitat d’assistir-hi un altre cop.