Medalla centenària a Juliana Carretero Palacios

Per . Actualitzat el

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat aquest matí a la senyora Juliana Carretero. A l’acte, que ha tingut lloc a la Residència Nostra Llar dels Pallaresos, hi han assistit amics i familiars, la direcció i el personal del centre i l’alcalde dels Pallaresos, Jaume Domínguez. Juliana Carretero Palacios va néixer el 7 de febrer de 1915 a Puebla de Eca (Sòria). De petita va compaginar l’escola amb feines del camp. Als 24 anys es va traslladar amb el seu marit a Catalunya. El matrimoni va viure a Vila-rodona, Rodonyà, Tarragona i al Pont d’Armentera, on la senyora Carretero va treballar a la Fàbrica de filatures Creus. Actualment té 3 fills, 4 nétes i 4 besnéts.