L’Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona participa a les Pinzellades Musicals

Per . Actualitzat el

La banda d’iniciació de l’escola de música de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) ha participat aquest mes d’abril en les Pinzellades Musicals amb un concert ofert a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, conjuntament amb altres formacions musicals. La banda d’iniciació, dirigida per Núria Ferrer, és un projecte pedagògic de l’escola de la BUMT que reuneix una trentena d’alumnes d’instruments de vent i percussió de totes les edats.

L’escola de la BUMT ha iniciat ja la preparació del pròxim curs escolar amb l’obertura del període de matriculació, que estarà obert fins al 19 de juny (informació al telèfon 977 24 57 86 i a escola@bumt.cat). El centre té una oferta educativa a partir dels 6 anys, amb sensibilització musical, instrument, llenguatge musical, cambra i banda. I també imparteix programes per a adults de totes les matèries.

Els instruments inclosos són flauta travessera, oboè, fagot, clarinet, saxòfon, trompeta, fliscorn, trompa, trombó, bombardí, tuba i instruments de percussió. Les classes es complementen amb tallers de formació, classes magistrals, audicions de Nadal, primavera i fi de curs i casals infantils en els períodes de vacances escolars. I també hi participen els alumnes a la Banda d’Iniciació i a la Banda Juvenil.