Comença el moviment de terres de l’Anella Mediterrània

Aquests treballs tenen una durada aproximada de quatre mesos i són el pas previ a la urbanització de l’espai

Per . Actualitzat el

Avui han començat les obres del moviment de terres de l’Anella Mediterrània de Campclar, que ha de permetre adequar els terrenys de l’espai per iniciar la urbanització i la construcció del que està cridat a ser l’epicentre esportiu de Tarragona 2017. Des de primera hora del matí les màquines han començat a treballar en el terreny que ha d’acollir la construcció d’un Palau d’Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El moviment de terres té una durada aproximada de quatre mesos.

El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que “avui ens trobem en un dels moments clau i importants del projecte de Tarragona 2017. Portem treballant intensament des de fa anys en aquests Jocs, sovint amb feines menys visibles però que van donant els seus fruits, però és evident que aquest moviment de terres que comença avui visibilitza més que mai els grans avenços del projecte i esborra encara més els dubtes que encara algú pugui tenir”.

A concurs les obres d’urbanització de l’Anella

D’altra banda cal recordar que el Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA) ha publicat la licitació del contracte per a la redacció del projecte i la posterior execució de les obres d’Urbanització de l’Anella Mediterrània de Tarragona 2017. El termini de presentació d’ofertes està actualment obert i s’allargarà fins el dia 9 de juny, data límit de recepció de propostes. L’empresa adjudicatària haurà d’urbanitzar els terrenys que han d’acollir el futur epicentre dels Jocs Mediterranis, l’Anella Mediterrània. Serà un gran espai verd-parc periurbà on se situaran diversos equipaments dels Jocs i que, posteriorment, es convertirà en una gran zona d’esbarjo familiar on es compaginarà la pràctica esportiva amb activitats lúdiques i d’oci.