La companyia Encaixats enceta l’Escenari Obert

La programació de l’Espai Jove Kesse s’allargarà fins al 19 de juny

Per . Actualitzat el

El cicle Escenari Obert de la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona continua aquesta Primavera amb la programació de set propostes artístiques en diferents disciplines artístiques i amb un element comú: el gran component innovador de les accions. Aquest vespre, a les nou, l’Espai Jove Kesse serà l’escenari d’un espectacle per a tots els públics a càrrec de la companyia Encaixats, que encetarà la temporada amb una obra de teatre d’objectes, un micro espectacle de titelles i ombres xineses de tres minuts de durada per a tres espectadors, amb el component afegit que cada representació esdevé personal i única.

La resta de la programació es completa amb els següents espectacles, tots a les 9 del vespre a l’Espai Jove Kesse:

15 de maig. Cuina i Cultura de Síria. Sopar poètic sirià. La Noorista.

22 de maig. Música en directe. Concert de violoncels de l’Escola Municipal de Tarragona.

29 de maig. Teatre social. Soroll de telers. Artescena social.

7 de Juny. Collection Show. Equip de l’Escola Espallargas by Salva Grau.

12 de juny. Concert. Patricia Guerrero. Barbie.

19 de juny. Teatre. Grup de Teatre Jove Kesse.

El cicle Escenari obert ofereix espais d’acció i experimentació als artistes que es volen donar a conèixer al públic; la Conselleria de Joventut els ofereix suport i els cedeix l’Espai Jove Kesse.

La programació compta amb la col·laboració de l’entitat Genovesa, narratives teatrals que ofereix el suport artístic i tècnic als col·lectius.

Podeu consultar la programació complerta i més informació de cada espectacle a www.tarragonajove.org.

Els col·lectius interessats en participar al cicle Escenari obert es poden posar en contacte enviant un correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat o bé a genovesa@narratives.org