Ballesteros vs Rajoy

Ambdós lluitaran per donar-se un bany de masses el dissabte al vespre

Per . Actualitzat el

Ha començat la campanya electoral amb un fet curiós. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, «s’enfrontarà» a tot un president de l’Estat espanyol. La confrontació no serà, per descomptat, física i ni tan sols dialèctica. Es tracta de veure qui es dóna un major bany de masses aquest divendres al vespre a la part baixa de Tarragona. Mentre el Partit Popular de Tarragona ha mobilitzat a tota la militància catalana per obrir la campanya de l’Alejandro Fernández acompanyat del president Rajoy i d’Alicia Sánchez Camacho, Ballesteros aposta per fer valer el seu paper d’alcalde i programa un acte sense la companyia de cap primera espasa del PSC o del PSOE.

La incògnita serà veure qui podrà més, si la maquinària popular al complet o el carismàtic alcalde d’un municipi de menys de 150.000 habitants. La resposta: aquest divendres a partir de les set de la tarda (els populars comencen a un quart de vuit al pavelló del Serrallo i els socialistes a dos quarts de vuit al Refugi 1 del Moll de Costa).

I Mas dissabte al matí

CiU també mou la seva fitxa estrella a Tarragona aquest dissabte. El president de la Generalitat, Artur Mas, serà el protagonista d’un acte amb el candidat de CiU per Tarragona, Albert Abelló, amb el qual prendrà unes tapes a la una del migdia a la plaça de les Cols el pròxim 9 de maig davant dels mitjans de comunicació. Una fórmula novedosa que caldrà veure.