Reconeixement a la cereria Antiga Casa Corderet de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut el gerent de la cereria Antiga Casa Corderet 1751, Xavier Pagès Artuñedo,  per felicitar-lo per l’obtenció del  Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris en la seva XV edició, en la categoria de 150 anys o més, que li ha atorgat la Generalitat de Catalunya. Cal assenyalar que la cereria Antiga Casa Corderet, ubicada a la Part Alta, ha obtingut diverses distincions al llarg dels anys, entre d’altres,  l’any 2006 va rebre el Premi Nacional a l’establiment centenari i el 2014, l’Ajuntament li va atorgar el Diploma en reconeixement als més de 100 anys de servei. La cereria Antiga Casa Corderet, situada al carrer Merceria, número 17,  fa 264 anys que està oberta al públic i  és l’establiment més antic de les comarques de Tarragona i el segon més antic de Catalunya.