Nova edició del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic al pavelló Sant Jordi

Hi participaran 23 patinadores de les territorials de Barcelona i Tarragona

Per . Actualitzat el

Aquest cap de setmana, dies 9 i 10 de maig, el Pavelló Sant Jordi de Torredembarra acollirà el II Campionat de Catalunya de Solo Dance de Patinatge Artístic, organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, el CPA Torredembarra i l’Ajuntament de Torredembarra.

Participaran 23 patinadores de les territorials de Barcelona i Tarragona, entre elles tres patinadores locals, Aina Morlà en categoria Sènior, Paula Martínez en Categoria Juvenil i Berta Gargallo en categoria Aleví. Els clubs participants són: CPA Olesa, CP Sant Ramon, CPA Canyelles, Fundació de Vilanova, Club Patí Santa Eugenia Berga de la Territorial de Barcelona i CPA Torredembarra i Reus Deportiu de la Territorial de Tarragona. Les patinadores buscaran la classificació pel campionat d’Espanya que es disputarà a Fuengirola (Málaga) el propers dies 29,30 i 31 de maig. 

El dissabte al matí, de 9 h a 14 h, es duran a terme els entrenaments oficials. La cerimònia d’obertura està prevista a les 16.30 h, amb l’acompanyament de la Colla Castellera Nois de la Torre que oferirà un pilar de salutació. De les 16.45 h a les 20.10 h, està prevista la competició, que diumenge es traslladarà de 10.30 h a 12.35 h, essent els entrenaments de 9.30 h a 10.10 h. Tant els entrenaments com la competició són amb entrada lliure.