Renovació de l’acord per fomentar l’emprenedoria

L’Ajuntament i l’Associació de Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (Secot) es comprometen a continuar col·laborant amb les noves empreses

Per . Actualitzat el

Per tercer any, l’Associació de Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (Secot) i l’Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, han renovat l’acord per col·laborar en la promoció de l’emprenedoria a la ciutat.  Secot assumirà la tutorització de les empreses que accedeixin al nou espai de coworking de Tarragona Impulsa i,  a partir d’ara, també oferirà acompanyament per a la consolidació d’algunes empreses guanyadores dels Premis Empresa Tarragona Smart City.

L’aportació de Secot permetrà ampliar els serveis d’emprenedoria que ofereix l’Ajuntament i donarà als emprenedors l’oportunitat de treballar en els seus projectes amb l’acompanyament de tutors amb una àmplia experiència de coneixement i contactes.