L’Ajuntament arriba a un acord amb els propietaris de la Masia del Cal Rion

Ja es poden iniciar els tràmits d’ocupació anticipada d’aquest edifici, que es destinarà a equipament municipal

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Calafell ha arribat a un acord amb els propietaris de la Masia de Cal Rion, per tal de fer efectiu que aquest immoble, situat al nucli de Calafell Poble, passi a ser de titularitat municipal. En aquest sentit, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha signat avui a l’Ajuntament de Calafell, l’acta d’ocupació anticipada, juntament amb els familiars propietaris d’aquest edifici, que han donat la seva conformitat. En l’acte de la signatura també ha estat present el regidor d’Urbanisme, Rafel Solé.

Gràcies a l’acord arribat amb els propietaris de la Masia de Cal Rion, l’Ajuntament de Calafell ja pot iniciar els tràmits d’ocupació anticipada d’aquest immoble. Una vegada l’edifici ja sigui propietat de l’ajuntament, aquest el destinarà a equipament municipal. La Masia de Cal Rion és un edifici emblemàtic de Calafell.

A partir del  POUM de 2011, aquesta masia havia de passar a ser de titularitat municipal, ja que forma part d’un Pla d’Actuació Urbanística (PAU). De fet, els propietaris ja feia temps que demanaven que l’ajuntament fes efectiva la seva adquisició, tot i que fins ara no s’havia concretat.