La Caixa finançarà l’inici de les obres de l’Anella Mediterrània dels Jocs 2017

L’operació té un import total de 12 milions d’euros

Per . Actualitzat el

Aquest mes de maig podrien començar les obres d’urbanització de l’Anella Mediterrània, que ja tenen font de finançament.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat un acord de finançament destinat al projecte d’urbanització de l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Amb aquesta operació, que ascendeix a 12 milions d’euros, CaixaBank facilita l’inici de les obres d’adequació dels terrenys que han d’acollir l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis 2017, un gran espai verd-parc periurbà on se situaran diversos equipaments dels jocs, destinat a convertir-se, per la seva extensió i excel·lents comunicacions, en una gran zona d’esbarjo familiar on es compaginarà la pràctica de l’esport amb activitats lúdiques i d’oci.

L’Anella Mediterrània preveu la construcció d’un Palau d’Esports amb capacitat per a 5.000 espectadors, una piscina de 50 metres i un estadi d’atletisme provisional amb capacitat per a 15.000 espectadors. El projecte també preveu la remodelació de l’actual pista d’atletisme i el velòdrom, així com la construcció d’una plaça de l’Esport dins el complex, situada al costat del palau d’esports, que servirà de punt de trobada dins la mateixa Anella.