El Minipop inclou dotze propostes artístiques en els seus tallers creatius

Les activitats es desenvoluparan majoritàriament el dissabte, 6 de juny, a la tarda, simultàniament als concerts

Per . Actualitzat el

El Festival Minipop, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juny a Tarragona, ha ampliat l’espai de tallers creatius per la seva cinquena edició.

El jurat de la convocatòria oberta ha seleccionat les 12 propostes artístiques, d’entre un total de 25, que ompliran el passeig de les Palmeres amb la presència dels artistes següents: Eva Jolis, Layla Fraile Tiscar, Júlia Abalde i Clara Sáez, Gemma Ciuret, Rose Pomeroy i Bárbara Gutiérrez, Nus Creacions, Dynamind, Laura Masdéu, Natàlia Bru Budesca, Mènsula studio, Andrey Hough i  Anduluplandu. L’activitat dels tallers té el patrocini de Repsol, que finança la instal·lació, els materials i les activitats.

Dissabte a la tarda, simultàniament a les actuacions musicals, s’oferiran 10 tallers creatius. Els altres dos, relacionats amb el món oriental, es portaran a terme divendres per acompanyar la nit de cinema.

A banda, també hi haurà dos tallers més produïts directament pel festival i unes quantes propostes que organitzaran diumenge els artesans de la Fira  Minicrafts. A més, el festival presenta enguany un nou espai de dansa amb activitats divendres i dissabte. L’oferta de tallers està pensada per diferents edats i fins i tot pel públic adult.

Entre altres propostes, els participants tindran l’oportunitat de fabricar-se una màquina de fotos estenopeica o aprendre agricultura domèstica i emportar-se un enciam.