La Policia Local es reforça amb 14 nous agents interins

Clou el curs de formació d’agents interins amb 24 alumnes

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou ha inclòs en l’oferta d’ocupació pública d’enguany la convocatòria de 4 places d’agents de policia local; tres de les quals mitjançant concurs d’oposició lliure i una altra de mobilitat horitzontal. Aquestes oposicions, que es publicaran a la web de l’Ajuntament, es van aprovar per la junta de govern local el passat 20 de gener. L’anunci s’ha fet durant el curs d’agents interins impartit per l’Institut Superior de Policia de Catalunya a Salou. En aquest curs, s’ha format a un total de 24 alumnes; 14 dels quals de Salou, que seran els que, a partir de l’1 de maig, iniciaran la seva feina com a interins incorporats al cos policial de Salou fins a finals d’octubre.  Els aspirants  procedeixen de municipis com Sitges, Cambrils i la Palma de Cervelló.
l’alcalde de Salou, Pere Granados ha felicitat els aspirants que han superat el curs, els ha encoratjat «a treballar amb una veritable vocació de servei» i els ha dit que «esperem de vosaltres que el ciutadà us vegi com una policia propera, que està al seu costat i que fa una funció també pedagògica». També els ha encoratjar a aplicar «la vostra pròpia experiència com a persones en el dia a dia de la vostra feina perquè sereu la imatge de la institució pública; que sigueu una policia amiga, no un cos repressor».