Mas i Rajoy visitaran Tarragona durant aquests dies de campanya

La generació del mercat laboral, l’atenció a les víctimes de la crisi i la consecució d’avenços en infraestructures rellevants, principals reptes per als consistoris de la demarcació

Per . Actualitzat el

Tant el PP com CiU volen mostrar la importància que Tarragona té per a ambdues formacions amb la participació destacada dels seus presidents de partit, Mariano Rajoy i Artur Mas, en alguns dels actes de campanya que els candidats locals protagonitzaran a la capital tarragonina.

En el cas del PP, feia temps que es rumorejava i finalment s’ha confirmat aquesta mateixa setmana. Mariano Rajoy, president de govern espanyol i màxim responsable del PP, assistirà el primer dia de campanya —aquest divendres 8 de maig— a un míting al Pavelló esportiu del Serrallo a un quart de vuit del vespre. Rajoy compartirà escenari amb Alícia Sánchez-Camacho i el candidat a Tarragona, Alejandro Fernández. L’acte s’anuncia com un «gran míting» d’inici de campanya amb el lema que fa setmanes que va triar el partit a la ciutat: «La Tarragona guanyadora».

El president espanyol, però, no serà l’única autoritat que visitarà la ciutat aquest mes de maig. També ho farà Artur Mas i en dues ocasions per tal de donar suport al seu candidat a l’alcaldia, Albert Abelló. Des de CiU s’assegura que el president de la Generalitat de Catalunya participarà activament en dos actes a la capital tarragonina durant aquests dies de campanya electoral. Mas serà el protagonista d’un acte que començarà a la una del migdia a la plaça de les Cols el pròxim dissabte 9 de maig. Amb una data encara sense confirmar, Artur Mas assistirà aquest cop sí, al míting central de campanya a Tarragona amb Albert Abelló explicant amb detall el seu projecte de ciutat.

També altres partits estan ultimant detalls per tal de portar els seus representants a Barcelona o a Madrid. És el cas d’ICV-EUiA o de la CUP, però no així del PSC, que després de la visita de Pedro Sánchez per donar suport als Jocs no té prevista la seva presència en cap acte de campanya a la ciutat.