La pel·lícula de realitat augmentada ‘Tarraco. Segle II’, a Tarraco Viva

Es tracta d’un film didàctic sobre la Tarraco romana realitzat per Digivision amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City

Per . Actualitzat el

La pel·lícula sobre la Tarragona romana Tarraco. Segle II s’estrenarà la propera setmana dins del ‘Cicle d’audiovisuals arqueològics i històrics’, en el context del festival Tarraco Viva.

Es tracta d’un film realitzat per Digivision, amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. A la pel·lícula es fa servir la tècnica de la realitat augmentada per fer una reconstrucció digital de la Tàrraco romana. La peça, realitzada amb finalitats didàctiques, està adreçada principalment a un públic familiar.

La pel·lícula es podrà veure a l’Antiga Audiència, en 6 sessions. Els dies 4, 7, 11 i 14 de maig es passarà en català, i els dies 8 i 15 de maig, en castellà. Totes les projeccions del film es faran a les 21 h de la nit. L’entrada és lliure i limitada a l’aforament de la sala.