Exposició de Jordi Català i grup Paper de Tornassol al Corte Inglés

Per . Actualitzat el

El passat 13 d’abril va tenir lloc una xerrada audiovisual prèvia a la inauguració de l’exposició: Jordi Català i grup Paper de Tornassol, 37 anys de rock i ball en català des de Tarragona a tot Catalunya i arreu, a càrrec del mateix Jordi Català, que va fer un repàs a aquests anys de trajectòria musical com a Jordi Català i grup Paper de Tornassol, Fantasia Bulevard, Fan Fan i CLaudinet, La Fan Fan Show, Els Spejos i ara, Jordi Català i l’orquestra: Nova Paper de Tornassol. «Estem fomentant la música catalana des de Tarragona a tot Catalunya i arreu, molt especialment el rock i el ball en català. Descobrireu la nostra emprenedoria a l’hora de traduir cançons del castellà i de l’anglès i la capacitat creativa de posar melodia i crear cançons en català», va dir  l’artista tarragoní. L’exposició es podrà visitar fins al 2 de maig.