El vilallonguí Jaume Nolla, premi al millor professional radiofònic de l’any a Catalunya

Per la seva tasca al programa Versió RAC1 com a guionista i pel personatge de ‘Marcel·lí Virgili’

Per . Actualitzat el

El locutor radiofònic Jaume Nolla, de Vilallonga del Camp, ha rebut aquesta setmana el premi al professional de l’any atorgat per Ràdio Associació de Catalunya. Mà dreta de Toni Clapés a Versió RAC1, Nolla ha estat distingit per “la seva gran professionalitat, coneixement del mitjà ràdio i treball de documentació i estudi del tarannà català”. El jurat destaca que, fruït d’aquesta “rigorositat”, Jaume Nolla “ha consolidat el personatge de Marcel·lí Virgili, que dóna la rèplica, subratlla i acompanya” Clapés en la presentació “d’un programa d’èxit, que combina l’entreteniment amb l’actualitat”.

Jaume Nolla, que fa 18 anys que forma part de l’equip del conegut presentador televisiu i locutor Toni Clapès, ha estat guionista i locutor a programes d’èxit tant a RAC1, on treballa en l’actualitat, com a Catalunya Ràdio. Químic de formació acadèmica, va iniciar-se en el món de la ràdio a Ràdio Reus de la mà d’un amic seu de Vilallonga del Camp, Josep Maria Alberich -locutor del mític programa la Nit Violeta- i de la periodista tarragonina Yolanda Garcia. A Ràdio Reus també va coincidir amb Andreu Buenafuente, amb qui va col·laborar en els seus inicis. També va treballar dins de la premsa escrita al ja inexistent Nou Diari i ha escrit nombrosos articles en mitjans de comunicació nacionals. També va ser durant un parell d’anys col·laborador de NotíciesTGN amb articles d’opinió. Ha escrit diversos llibres com a Marcel·lí Virgili i és autor de diverses obres de treatre.

Des de la redacció de NotíciesTGN la nostra més sincera felicitació.